A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ПРИЙНЯЛИ ДЕЛЕГАЦІЮ КОЛЕГ З ДОНБАСУ

Дата: 26.02.2021 17:09
Кількість переглядів: 1719

Сьогодні, громада мала честь зустріти представників 20-ти громад з Донецької та Луганської областей. З Луганщини до нас завітали очільники Троїцької, Нижньодуванської, Міловської, Білокуракінської, Золотої, Званівської, Нижньотеплівської, Новоайдарської, Сєвєродонецької, Марківської , а з Донеччини – Вугледарської, Авдіївської, Торецької, Курахівської, Добропільської, Бахмутської військово-цивільних адміністрацій, міських, селищних та сільських рад.

Візит відбувся за програмою «Практичний досвід та успішні моделі покращення територій на рівні держави» в рамках реалізації компоненту Місцеве врядування та реформа з децентралізації влади Програми ООН із Відновлення та розбудови миру.

 Це перший візит офіційної делегації за час пандемії і те, що для нього було обрано саме Якушинецьку ОТГ, особливо приємно.

  Під час перебування в громаді, гості вивчили роботу нашого Центру надання адміністративних послуг, де очільник громади Василь Романюк та начальник ЦНАПу Оксана Романюк ознайомили делегатів із моделлю роботи Центру стосовно обслуговування жителів громади, його можливостей та перспективою їх розширення. Неабияку зацікавленість гостей викликала наша система електронного голосування «Громада», яка успішно функціонує вже понад 3 роки, структура сільської ради.

 Серед сучасних високотехнологічних питань, гості із задоволенням ознайомилися з роботою системи альтернативного опалення Якушинецького Центру культури та дозвілля, яка функціонує на основі використання енергії землі, системою відеоспостереження.

   Багато позитивних емоцій гостей викликала кількість побудованих та відновлених об’єктів соціального спрямування – шкіл, дитячих садочків, медичної амбулаторії, їх сучасне оснащення.

Оглянули делегати наші культурні та історичні місця, ознайомилися із проектами у спортивній та туристичній галузях.

 Загалом, упродовж візиту панувала невимушена, тепла атмосфера, а гості    отримали багато корисного для своїх громад та висловили теплі слова  вдячності громаді в особі сільського голови.  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь