A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

В ПРОДОВЖЕННЯ ТЕМИ БЛАГОУСТРОЮ

Дата: 02.04.2021 11:38
Кількість переглядів: 876

Щодня стан благоустрою в громаді набуває все більшої актуальності. Багато наших людей переймаються питаннями привітного й естетичного стану вулиць, парків, громадських й пам’ятних місць, беруть активну участь у генеральних прибираннях, різних екоакціях.

Однак, окремі малосвідомі громадяни байдуже ставляться до стану довкілля, не тільки ігноруючи інтереси і право на безпечне проживання інших людей, але й наражаючи оточуючих на небезпеку.

На такі факти інспектори інспекції  з благоустрою змушені реагувати принципово. Головною метою у їхній роботі залишається профілактика. Зокрема, видано 15-ть приписів на усунення порушень благоустрою та строкові 24 дозволи на тимчасове порушення Правил у випадках зберігання будівельних матеріалів на ділянках комунальної власності.

Однак,  у виняткових випадках, у разі злісного ігнорування порушниками законних вимог, застосовуються і штрафні санкції.

 Так, лише за останній час за незаконне видалення дерев притягнуто до адміністративної відповідальності  5 осіб (в с. Ксаверівка  по вул. Соборній -2, Ш. Гребля по вул. Л. Українки - 1, Дашківці по вул. Л. Українки-1, Зарванці по вул. Мирній -1), за спалювання рослинних залишків в с. Майдан по вул. Незалежності  -2 особи, одного порушника – за засмічення довкілля в с. Зарванці по вул. Мирній.

 Разом з тим, запорукою успіху у цій важливій справі, як і в багатьох інших, є лише глибоке розуміння кожним важливості питань збереження чистоти довкілля, дбайливе ставлення до вулиць, парків скверів, громадських місць, цивілізованого підходу до утилізації відходів, адже громада – наш дім, тож бережімо його.      

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь