Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Привітання голови Якушинецької ОТГ Василя Романюка з Великоднем

Дата: 01.05.2021 13:38
Кількість переглядів: 1383

Фото без опису

Шановні односельчани!

Щиро вітаю вас з прийдешнім  найвеличнішим святом для всіх християн світу – Воскресінням Христовим!

Великдень уособлює найсвятіші духовні цінності та прагнення, наповнює наші серця вірою і надією у здійснення найзаповітніших мрій і очікувань.

Кожен знаходить у цьому святі особливий зміст, співставляючи свої помисли і вчинки з високою християнською духовністю. Великдень пробуджує в нас прагнення бути добрішими і милосерднішими.

Нехай же це свято принесе вам і вашим близьким благополуччя і весняне відродження, додасть сили в усіх добрих справах, а життя стане світлішим і прекраснішим.

Своїм воскресінням Христос довів: найбільші труднощі, найважчі біди, які випадають на нашу долю, можуть і будуть переможені! Це особливо важливо пам’ятати в часи сьогоднішніх важких випробувань.

Відзначаючи перемогу життя над смертю, не забудьмо згадати всіх героїв, які полягли за Україну. Особливо уклінно прошу Божої ласки для кожного, хто й сьогодні захищає її Незалежність.

Адресуючи один одному найкращі побажання доброго здоров’я, миру, щастя і оптимізму на шляху подолання викликів сьогодення, спільно з вами прошу Божого благословення, і вірю, що єдність, заснована на віковічних християнських цінностях, і надалі згуртовуватиме нас у рідній громаді.

Нехай передзвін Великодніх дзвонів наповнить життя кожного з вас світлом і радістю, додасть наснаги та енергії, благословить вас, ваші сім’ї та всю нашу рідну  Україну на мирне і достойне майбутнє!

 

 

Якушинецький сільський голова

                                                                     Василь Романюк      

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь