A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ТРИВАЄ БУДІВНИЦТВО НОВОЇ АМБУЛАТОРІЇ В ДАШКІВЦЯХ

Дата: 18.06.2021 08:30
Кількість переглядів: 1892

Фото без опису

Поряд із такими актуальними  для села Дашківці питаннями як спорудження водогону, ремонт доріг, будівництво закладу культури та інш.,  вкрай важливим є  будівництво нової медичної амбулаторії.

Наявна в селі амбулаторія вже давно вичерпала свій ресурс, а головне знаходиться у незручному, невигідному  для жителів села місці.

Тому, за ініціативи сільського голови Василя Романюка, активу села, після вивчення попередньо думки людей, було прийнято рішення щодо початку робіт із будівництва нової, сучасної амбулаторії у самому центрі села, поряд із школою та колишньою сільською радою.

Наразі, вже розпочато роботи щодо спорудження фундаменту, які  тривають у плановому порядку.    

Слід відзначити, що питання амбулаторії у Дашківцях гостро стоїть вже не перший рік, а попередні зусилля щодо її спорудження вже мали місце. Однак, на заваді цьому стояла ціла низка об'єктивних і суб'єктивних факторів. Зараз не про це. Зараз ми можемо наочно переконатися, що прагнення людей нарешті знайшли своє втілення і сьогодні маємо реальний старт так довго очікуваних робіт. Факт є факт.    

Ведеться робота і з інших, актуальних для жителів села  питань – спорудження централізованої системи водопостачання в самих Дашківцях, освітлення вулиць в селі Іскриня. На черзі – ремонт дороги в від траси М-12 в село.

Триває робота і в інших населених пунктах громади. Головне тут – вивчення думки людей, врахування її та правильна розстановка пріоритетів. Немає «основних» і «другорядних». Усі рівні.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь