A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ПРОДОВЖУЄМО АСФАЛЬТУВАННЯ ДОРІГ У ГРОМАДІ

Дата: 08.07.2021 15:09
Кількість переглядів: 1787

У плановому порядку триває асфальтування доріг у громаді. Щодо обсягів та черговості робіт, рішення приймаються  виключно із дотриманням визначеної законодавством процедури. При цьому враховується ціла низка факторів – стан доріг, розташування й навантаження на них,  перебування  на відповідному балансі, тощо.

Одним з актуальних об’єктів цієї категорії був відрізок дороги від траси М12 (Стрий-Кропівницький-Знам’янка) до греблі  с. Слобода – Дашковецька,  стан якого доставляв багато незручностей жителям сіл Майдан та                        С. Дашковецька.   

 Проблемним питанням було те, що ця дорога не перебуває на балансі Якушинецької сільської ради, а відноситься до відання Служби автомобільних доріг і тому лише за однієї ініціативи та фінансування бюджету громади, зробити цю роботу неможливо, оскільки необхідно було подолати низку організаційних й документальних «перепон» на міжвідомчому обласному рівні, таких як  визначення обсягу та термінів робіт, порядку здійснення дольового фінансування, тощо.

Однак, зважаючи на вже наявну практику проведення таких робіт у громаді, за ініціативи сільського голови Василя Романюка, з боку сільської ради було досягнуто відповідного компромісу, виконано усі необхідні організаційні та документальні заходи та умови з нашого боку.

Як наслідок, до кінця поточного місяця, на умовах дольової участі Служби автомобільних доріг та Якушинецької сільської ради, розпочнеться асфальтування ділянки дороги від заасфальтованого минулоріч відрізку на греблі в с. Слобода-Дашковецька  до траси М-12.

Продовжується робота і на інших шляхах громади.        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь