A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Привітання голови Якушинецької ОТГ Василя Романюка з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України

Дата: 23.08.2021 09:40
Кількість переглядів: 1578

 

                              Шановні земляки!

 

Від імені Якушинецької сільської ради, виконавчого комітету та від себе особисто, щиро вітаю Вас з Днем  Незалежності України та Днем Державного Прапора! Вже 30-ть років українці – самостійні та вільні на рідній землі, примножують її багатства й не зраджують пам’яті тих, хто віддав життя за нашу свободу. Це свято єдності, гордості та великої відповідальності за майбутнє, вибороте найкращими синами українського народу.

Упродовж віків наш народ боровся за свободу рідної землі. Та саме нашому поколінню випала велика честь і велика відповідальність не тільки розбудовувати нову Українську державу, але й зі зброєю в руках відстоювати її єдність і цілісність.

          Сьогодні ми схиляємо голови перед гарячими, палкими серцями кращих синів і дочок, котрі непохитно вірили у незгасну зорю України, наближали її Незалежність, сплативши за це найвищу ціну, тими, хто і сьогодні, не шкодуючи життя, захищає її від російського агресора.

Здобувши незалежність, ми заявили про себе як про велику націю, варту зайняти гідне місце у світовій спільноті. Ми горді тим, що ми українці, що ми славного роду. Ми любимо свою мову, свою культуру, традиції, які будемо передавати своїм нащадкам.

 Запорукою подальшого успішного державотворення є громадська злагода, об`єднання усіх громадян України у спільному прагненні – зміцнити її силу і славу, відбудувати міцний та заможний український дім, у якому щасливо будемо жити ми, наші діти й онуки. Миру Вам і злагоди, міцного здоров`я, щастя. Нехай у наших серцях не міліє джерело віри і надії на краще, почуття гордості і любові до своєї держави!

          Бажаю всім нам миру в країні і в душі, міцного здоров’я, невичерпної енергії і впевненості у власних силах, безмежного щастя і затишку у родинах, а найголовніше  –  єднання заради досягнення найзаповітнішого – процвітання України!

 

Якушинецький сільський голова                                Василь Романюк

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь