Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

НОВА ДОРОГА В ДАШКІВЦІ

Дата: 09.09.2021 12:46
Кількість переглядів: 3165

Фото без опису

Одним із найбільших сіл свого часу у Літинському районі, а зараз вже в Якушинецькій громаді  є село Дашківці.

Село має велику локалізацію, багато виробничих підприємств сільськогосподарського, переробного й транспортного напрямків. А найголовніше – талановитих й працелюбних людей.

Разом із тим,  впродовж десятиліть, чи не найболючішим питанням була дорога від траси М-12 в село. Покриттям на ній слугувала укладена свого часу бруківка, але з плином років, рельєф внаслідок різних факторів, на багатьох ділянках деформувався і рух транспорту став досить проблемним, а користування такою дорогою призводило до руйнації ходової частини транспорту та неабиякої аварійності.  

Тому, одночасно із приєднанням села до Якушинецької громади  почало опрацьовуватися питання ремонту, а можна сказати й відновлення цієї єдиної транспортної артерії. Ненайкращим чином на це впливала ціла низка незалежних від громади факторів, які заважали розпочати роботу, зараз не про це.

Важливо те, що на сьогоднішній день перша ділянка цієї дороги  від траси в село протяжністю понад 1 км 300 метрів вже заасфальтована. Продовжуються і інші роботи в цьому славному селі. Це і будівництво медичної амбулаторії  в центрі, прокладання централізованого водогону, ремонт приміщення, виділеного під клуб і багато іншого. Про це згодом.    

Отже втілення нашого принципу: «Немає головних і другорядних», для усіх сіл громади триває. Проблеми кожного села вирішуються й вирішуватимуться. І це може бачити кожен.   

     

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису            

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь