A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

РОЗБУДОВА ГРОМАДИ ТРИВАЄ

Дата: 13.09.2021 15:55
Кількість переглядів: 1886

Фото без опису

Сьогодні всі вже переконалися, що Якушинецька громада є соціально орієнтованою, де серед основних пріоритетів є створення комфортних умов проживання для людей, будівництво й відновлення соціально значущих об’єктів, наближення до жителів усіх передбачених законом адміністративних послуг й вирішення першочергових потреб.

Наразі, звернемо увагу на села Дашківці та Іскриня. Ці села приєдналися порівняно недавно, але їхні жителі, побачивши вже наявний у громаді досвід зі створення найнеобхідніших об”єктів, одразу визначили пріоритети. Це – вуличне освітлення, централізоване водопостачання, асфальтування доріг та інші актуальні справи. І головне тут, навіть можна сказати запорукою успіху, є розуміння проблем й напрацювання механізму їх вирішення. І як показала практика, ефективною є лише співпраця за формулою прямого діалогу: «жителі- місцева влада» на засадах прозорих, партнерських відносин.

Саме тому, очільник громади Василь Романюк, підтримує прагнення людей із вирішення  найнагальніших потреб, вникає у наявні проблеми  і є ініціатором такої співпраці.

Як результат, на сьогоднішній день ми вже маємо практичну реалізацію спільного проєкту будівництва жителів і влади водогону в с. Дашківці, який триває повним ходом, а також підготовку реалізації подібного проєкту в с. Некрасово, жителі якого на зустрічі з очільником громади також виказали бажання лише  у співпраці з сільською радою збудувати водогін.     

Також, в стадії завершення роботи з облаштування вуличного освітлення в селі Іскриня, де сьогодні сільський голова обговорив із підрядником порядок введення системи освітлення в експлуатацію, яка відбудеться незабаром.

Роботи тривають в усіх населених пунктах громади, про їх хід інформуватимемо окремо.       


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь