A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ ТЕБ ТА НС ГРОМАДИ

Дата: 22.09.2021 18:28
Кількість переглядів: 1130

Враховуючи рішення Державної комісії з техногенно-екологічної небезпеки та  надзвичайних ситуацій від 21 вересня 2021 року №35 й віднесення усієї території країни до «жовтого» рівня санітарно-екологічної небезпеки, набула чинності низка додаткових санітарно-епідемічних обмежень.

 Тому сьогодні, з урахуванням ситуації, що склалася, а також вимог і рекомендацій нормативних й розпорядчих документів, комісія з ТЕБ та НС Якушинецької громади, прийняла важливі для громади рішення.

Перш за все, від завтрашнього дня, комунальні заклади "Якушинецький ліцей" й дошкільний структурний підрозділ "Широкогребельська початкова школа" переведено на дистанційну форму навчання до подолання визначеного 80% бар’єру вакцінування персоналу.

Ужито додаткових заходів стосовно дотримання цих вимог й під час масових заходів культурного, спортивного, освітнього характеру та у діяльності установ та організацій.

 Відповідні рішення стосовно введення або зняття зазначених обмежень, з урахуванням динаміки санітарно-епідемічної ситуації ухвалюватимуться  і у подальшому.

Бережіть себе та своїх близьких.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь