A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ВІТАННЯ ГОЛОВИ ЯКУШИНЕЦЬКОЇ ТГ ВАСИЛЯ РОМАНЮКА З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

Дата: 03.10.2021 09:18
Кількість переглядів: 1280

Фото без опису

ШАНОВНІ ВЧИТЕЛІ, ПРАЦІВНИКИ ТА ВЕТЕРАНИ ОСВІТЯНСЬКОЇ НИВИ!

 

Від імені Якушинецької сільської  ради, її виконавчого комітету, депутатського корпусу та від себе особисто, щиро вітаю всіх вас  із  професійним святом.  

Праця вчителя є найбільшим скарбом суспільства. Ви формуєте наше майбутнє, завдяки саме вашим зусиллям наполегливо і послідовно прокладається стежина із країни дитинства й пізнання до широкої дороги життя. Саме ви даєте перші незабутні уроки  добра, чесності і справедливості, любові до батьків та рідної землі.

Яких би висот не досягала людина, шлях до них починається у закладі освіти, а тому на  плечі освітян лягає велика  відповідальність за те, якою буде наша країна в майбутньому, адже саме ви - творці майбутнього нашої держави, її інтелекту.

У цей святковий день ми низько  вклоняємося перед кожним  учителем, вихователем, викладачем - людьми  зі  щедрою вдачею, розумними та мудрими, людьми, яке все своє життя присвятили дітям. 

Шановні педагоги! Ви гідно виконуєте свій професійний обов’язок, передаєте знання, досвід і часточку своєї душі своїм вихованцям, вчите молодь пізнавати нове та не забувати, якого ми роду, тому я  зичу всім працівникам освітянської галузі мирного неба, міцного здоров’я, великого натхнення, наснаги, успіхів у навчальній та виховній роботі! Бажаю, щоб праця кожному з Вас  приносила лише задоволення та достаток!

  

З повагою

 

Якушинецький сільський голова            Василь Романюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь