A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ОБЕРЕЖНО – ВАНДАЛИ!

Дата: 22.10.2021 09:48
Кількість переглядів: 1762

Фото без опису

Вчора на жителів села Якушинці чекав неприємний сюрприз, а саме :   в ніч з 20 на 21 жовтня (о 03.38 год),  вандалом був пошкоджений телемонітор на фасаді сільської ради. Однак, цього нелюду здалося замало, тому заодно ще було побито три шиби скла зовнішніх дверей до тамбура центрального входу до ЦНАПу. На щастя, проникнення в будівлю сільської ради та ЦНАПу не було, внутрішні вхідні двері залишилися непошкодженими та зачиненими.

Сам інцидент був детально зафіксований системою зовнішнього відеоспостереження, а працівниками Національної поліції  одразу забезпечено реагування й розпочато розслідування.

Особливого цинізму цій події додало те, що саме в момент розбиття телемонітору цим нелюдом, по ньому транслювався сюжет про привітання захисників України з їхнім святом на державному рівні, із використанням державної символіки, а окрім цього, на ньому викладалося багато актуальної й потрібної жителям громади інформації, в першу чергу, стосовно отримання адмінпослуг, оформлення необхідних документів, графіків роботи установ та організацій, їх контактних даних та інш.

Тож виникає запитання, чи це прояв звичайного вандалізму, чи щось більше? Але точно можна сказати одне – нічого людського ні в цій особі, ні у самому вчинку, немає.

Наразі, розбите скло у зовнішніх шибах тамбуру перед вхідними дверима сільської ради, цього ж дня було відновлене. На  сьогоднішній день надати більш детальну інформацію стосовно обставин події та особи підозрюваного, не можемо, оскільки триває розслідування.

Незабаром повідомимо додатково про результати розслідування й ужиті заходи відносно підозрюваної особи.

Дана інформація надана за погодженням із Національною поліцією.

      

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь