Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

У ПРОДОВЖЕННЯ ТЕМИ МЕЦЕНАТСТВА

Дата: 02.11.2021 09:08
Кількість переглядів: 1304

Фото без опису

Сьогодні, в умовах військової агресії, соціальної та економічної нестабільності, пандемії, не потрібно нагадувати нікому, наскільки важливим є меценатство практично у всіх царинах нашого життя, адже меценати  це саме ті люди, які без нагадувань приходять на допомогу у найскрутнішу хвилину, нічого не потребуючи взамін, дбають за розвиток України та своєї малої Батьківщини  конкретними справами, тому поняття «меценат» зараз можна ототожнити із формулою :«меценат = людяність».

І Якушинецька громада є потужним осередком меценатського руху, адже саме співпраця  влади із меценатами, громадськістю і є запорукою успіху у будь-якій справі.

  Одним з таких добре знаних у громаді і державі меценатів є учасник бойових дій (АТО), багаторічний благодійник, підприємець, депутат Вінницької обласної ради Олександр Олександрович Підгорняк, який постійно, вже багато років поспіль,  бере участь у багатьох  благодійних акціях і є яскравим представником меценатського осередку.

Скільки ним зроблено у громаді вкрай потрібних, благодійних справ, одразу порахувати важко, але найважливіше інше, конкретну роботу   Олександр Олександрович продовжує постійно.

Усі знають «Сквер пам’яті загиблих учасників АТО» в с. Зарванці поряд із міжнародною трасою М-12, пам’ятають побудову символічної каплички 2014 року, розбиття самого скверу. Одним з ініціаторів  створення цього комплексу і був Олександр Підгорняк, який перший взяв активну участь у фінансуванні, а днями коштом мецената було придбано та висаджено в локацію  скверу, навколо каплички, ще додатково 15 туй, 20 кленів та лип.

А загалом, озеленення території громади, надання їй привітного та естетичного вигляду, є нашим пріоритетом, а одним з принципів є: «Громада наш дім, бережімо його!».      

 

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь