A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Додатково щодо акту вандалізму

Дата: 03.11.2021 12:04
Кількість переглядів: 1124

Фото без опису

Нещодавна вандалом було пошкоджено інформаційне табло на фасаді Якушинецької сільської ради та шиби скла на тамбурі вхідних дверей. Завдяки системі відеонагляду підозрювану особу одразу було встановлено, а Національною поліцією розпочато кримінальне провадження щодо притягнення її до відповідальності. Зараз річ не у тім. Відсутність зовнішньої інформації, яка доводилася до людей із допомогою цього табло, спричиняла багато незручностей відвідувачам ЦНАПу та сільської ради.

Наразі вчора, за ініціативи сільського голови Василя Романюка, роботи із відновлення цього важливого каналу інформації завершені, монітор знову служить людям. Висновки щодо цього інциденту кожен зробить сам, інформація стосовно особи підозрюваного буде доведена після закінчення розслідування, однак,  слід підкреслити ефективність системи відеоспостереження, яка незабаром охоплюватиме усі населені пункти громади. 

Разом з тим, основною запорукою збереження майна громади, а громадськими місцями привітного та естетичного вигляду є  дбайливе відношення до них кожного жителя, глибоке розуміння важливості цього й нагадати одне з наших основних правил: "Громада - наш дім, бережімо його".        

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь