A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ОГОЛОШЕНО БЛАГОДІЙНУ АКЦІЮ

Дата: 09.11.2021 08:56
Кількість переглядів: 1056

Усі ми бачимо, як щодня у державі  набирає обертів  пандемія небезпечної хвороби, у зв’язку з чим стаціонари медичних закладів повністю заповнені, а у багатьох випадках й переповнені непрогнозованою кількістю пацієнтів. І медичні заклади, які обслуговують жителів Якушинецької громади, на жаль не виняток.

Така ситуація обумовлює цілу низку проблемних питань в  організації лікування й обслуговуванні хворих.

Поряд із питаннями забезпечення такої кількості пацієнтів найнеобхіднішими ліками, препаратами та обладнанням, однією з найгостріших проблем є питання забезпечення хворих повноцінним харчуванням.

На сьогоднішній день,  до Якушинецької сільської ради офіційно звернулося керівництво КНП «Вінницька клінічна багатопрофільна лікарня» (колишня Вінницька районна лікарня) із проханням у наданні допомоги продуктами харчування ( картопля, морква, столовий буряк, цибуля, рослинні жири, бакалея-крупи, макаронні вироби) для раціону хворих.

У зв’язку з цим, а також враховуючи значну кількість перебування на стаціонарі саме цієї лікарні значної кількості наших жителів, у Якушинецькій громаді з 11 по 13 листопада 2021 року включно, оголошено благодійну акцію  по сбору  зазначених продуктів.

Бажаючи підтримати лікарню, можуть привезти продукти в зазначені дні з 12.00 год. до 17.00 год. до закладів культури громади (будинки  й клуби культури сіл Якушинці, Зарванці, Ксаверівка, Майдан, Пултівці, Дашківці, Микулинці, Ш. Гребля, Некрасове).

          Не будьмо байдужими, підтримаємо лікарняний заклад!

 

 

Виконавчий комітет Якушинецької сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь