A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ПРОВЕЛИ БЛАГОДІЙНУ АКЦІЮ З ПІДТРИМКИ ЛІКАРНІ

Дата: 16.11.2021 15:07
Кількість переглядів: 1011

У період розпалу пандемії небезпечної хвороби, окрім забезпечення медзакладів необхідним обладнанням та препаратами, виникає і багато інших, не менш важливих питань.

Так, днями до сільської ради звернулося керівництво Вінницької багатопрофільної клінічної лікарні (колишня районна лікарня) із проханням підтримати медичний заклад продуктами харчування для раціону хворих, оскільки поріг госпіталізації пацієнтів набагато перевищив прогнозований.   У зв’язку із цим, сільським головою Василем Романюком в громаді було оголошено благодійну акцію.

Найважливішим є те, що в саме у цьому закладі проходять лікування від коронавірусу жителі Якушинецької громади.

До участі  в акції долучилися жителі усіх сіл громади, в першу чергу працівники апарату сільської ради, освітяни, підприємці, а також просто небайдужі громадяни.

І ось сьогодні, громада передала лікарні понад дві тони продовольства – картоплі, цибулі, моркви буряка, круп, фруктів, макаронів, жирів, бакалейних виробів для раціону пацієнтів закладу.

  І суть цієї акції полягала не у з’ясуванні належності закладів медицини, або обсягах їхнього забезпечення із бюджету. У цьому в такий  ситуації не було ані сенсу, ані необхідності, а найважливішою була вчасна підтримка наших людей, які опинились на лікарняних ліжках. А брати чи не брати участь в акції, кожен вирішував сам. Хочеться лише нагадати, що совість,  милосердя й людяність не мають належності  чи  якихось вивісок. Вони або є, або їх немає.

Здоров’я Вам усім. І бережіть себе.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь