A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ВІТАННЯ ГОЛОВИ ЯКУШИНЕЦЬКОЇ ТГ ВАСИЛЯ РОМАНЮКА З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 06.12.2021 16:11
Кількість переглядів: 795

Шановні захисники Української держави, військовослужбовці і ветерани Збройних Сил України!

Від імені Якушинецької сільської ради, її виконавчого комітету, депутатського корпусу та від мене особисто, прийміть щирі вітання з Вашим професійним святом — Днем Збройних Сил України!

6 грудня — свято тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворога, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави!   Саме завдяки вашому незламному духу, наша країна стримує натиск на демократичні цінності вільного вибору та залишається суверенною незалежною державою! Ми шануємо ваш справжній козацький характер та міць духу українського воїна!

       На жаль, своє професійне свято ви знов зустрічаєте в небезпечних умовах. Кожного дня, не боячись дивитись війні в очі, військовослужбовці з усіх куточків країни, крок за кроком, виборюють спільну українську мрію — жити в неподільній, суверенній державі. Тисячі хлопців та дівчат, серед яких і наші земляки, зі зброєю в руках, демонструють ворогу силу української єдності, відстоюючи свободу своєї Батьківщини, а пам’ять про усіх жертв підступної, неоголошеної війни, завжди буде болем лунати в наших серцях.
           Прийміть слова щирої вдячності за те, що встали на захист рідної країни та кожного українця! Нехай Вас завжди супроводжує удача, добрі надії та незламна віра, а гідність, шляхетність та милосердя стоять за кожним вашим рішенням! Нехай рідні та близькі пишаються вами, дарують турботу та завжди чекають Вас додому! Міцного здоров’я Вам, дорогі захисники!
Зі святом!

 

Якушинецький сільський голова                Василь Романюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь