A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Привітання голови Якушинецької ТГ Василя Романюка з Днем Святого Миколая

Дата: 18.12.2021 13:43
Кількість переглядів: 1196

Фото без опису

 

Шановні жителі Якушинецької громади!

 

Від щирого серця вітаю Вас усіх з Днем Святого Миколая Чудотворця!

Миколай Чудотворець для нашого народу – символ доброти, єднання та душевної чистоти. А ще – символ надії та віри у найкращі людські чесноти.  Українці з давніх часів вважали Миколая своїм святим.

Дякуючи доброму імені Святого Миколая, кожен з нас сьогодні може зробити щасливими діток, обділених долею у батьківській ласці. Та й до власних дітей цього дня ми маємо можливість прийти з казкою і відзначити за слухняність та гарне навчання.

Любі діти! Тільки ви можете бачити все навколо себе таким прекрасним, відчувати його чесно і щиро. Шкода, що ми, дорослі, розучилися це робити, адже щирі серця, чисті й теплі душі, віра у добро й казку наших маленьких українців та україночок – рятує наш дорослий світ.

Шановні дорослі! Давайте вчитися у наших дітей, наслідувати їх та берегти у собі любов до світу і людей. Хочу побажати всім миру, сердечного тепла та злагоди, як навколо себе, так і у власній душі.

Також, зважаючи на продовження дії карантинних обмежень та для збереження здоров'я наших дітей, нагадую, що при відвідуванні офіційних святкових заходів, дорослі, не забувайте взяти із собою   сертифікати про вакцінацію, або негативні результати ПЛР чи антиген – тестів, або довідку про одужання.

Принагідно інформую, що учням усіх шкіл громади, вихованцям усіх дошкільних навчальних закладів, від сільської ради будуть вручені  солодкі подарунки безпосередньо в школах та дитячих садочках, а наші артисти порадують юних глядачів цікавими святковими виставами у закладах культури.

Але ці корективи жодним чином не зменшать значущості та урочистості цього по-справжньому народного й так довго очікуваного найменшими жителями громади свята.

Нехай Святий Миколай освятить нас усіх найкращими людськими чеснотами і благословить на добрі справи!

 

З повагою

 

Якушинецький сільський голова                  Василь Романюк

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь