A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Привітання голови Якушинецької ТГ Василя Романюка з Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Дата: 31.12.2021 10:23
Кількість переглядів: 933

Фото без опису

Шановні односельчани!

Щиро вітаю Вас з прийдешнім Новим 2022-им роком та Різдвом Христовим!

 

         Рік, що відходить в історію, поставив нас перед непростими випробуваннями, відкрив у кожному нові сили та патріотичні почуття, зміцнив, згуртував та дав можливість вистояти, здійснити багато важливих справ, збагатив  новим досвідом.

 Ми входимо у новий відлік часу, оцінюючи й аналізуючи пройдене, підбиваючи підсумки року, що минає. Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2021 рік був прожитий не дарма. Цей рік був насичений важливими для всіх нас та усієї України подіями, глибоким змістом та звершеннями.

Я висловлюю вдячність усім жителям громади за розуміння і підтримку,  стійкість та оптимізм. Переконаний, що попереду - наша спільна плідна праця, яка як завжди, принесе для громади вагомі, реальні здобутки й процвітання. Нехай новий рік стане наступним етапом усіх тих добрих справ й перетворень, які ми здійснюємо сьогодні. Головне - пам’ятати, що наша сила - в єдності, взаєморозумінні та взаємній підтримці, а  усі негаразди та проблеми нехай залишаться у минулому.

         У прийдешньому році нас чекають нові завдання та виклики, а найголовніші з них – збереження цілісності нашої Незалежної української держави та повернення миру на рідну землю. Тому кожен з нас повинен бути завжди готовий стати на її захист, працювати та творити добро на благо України задля майбутнього наших дітей.

Напередодні Нового Року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково здійсняться. Тож нехай рік прийдешній і різдвяні свята як вісники оновлення, віри у дива та здійснення всіх мрій, будуть щасливими для кожного, принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому , виправдають ваші самі добрі надії й прагнення, обдарують щедрою долею, міцним здоров’ям, любов’ю та затишком в оселях, принесуть достаток і добробут вашим сім’ям.

 

.                            З Новим роком та Різдвом Христовим!

         Христос народився!

         Славімо Його!

 

 

Якушинецький сільський голова                Василь Романюк

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь