A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Привітання голови Якушинецької ТГ Василя Романюка з Різдвом Христовим

Дата: 06.01.2022 10:57
Кількість переглядів: 691

Фото без опису

 

Дорогі земляки!

Щиросердно вітаю  Вас із  найвеличнішим християнським святом – Різдвом Христовим!

Різдво Христове – одне з найважливіших свят для християн усього світу, для усіх нас. Це завжди народження надії на все краще, на здійснення найбільш заповітних мрій та помислів. Чудо народження Сина Божого єднає людей у радості, сповнює душі благими намірами та надихає на милосердя.

Цього дня радіє Небо і Земля, а благодатну українську землю чарує багатоголосся різдвяних вертепів та колядок. І це чудово, що в Україні у ці непрості часи, збереглися й вшановуються народні звичаї.

У це світле свято ми збираємося тісним дружнім колом з близькими та друзями, а в кожній домівці в цей вечір є смачна українська кутя.

Тож нехай перша зірка Святого вечора, що сповіщує про народження Сина Божого, стане для кожної родини провісницею миру і християнської злагоди. Нехай добра звістка відгукнеться світлою радістю  та щирістю почуттів, єднає усіх нас.

Очікувані  Різдвяні  церковні дзвони наповнять наші душі  вірою, кожну оселю очистить та захистить спільна молитва, а цьогорічне Різдво стане початком мирної, щасливої дороги в новий успішний рік.

Бажаю Вам, щоб Різдвяні свята були радісними, щедрою на здобутки була життєва дорога, а в родині щоб завжди панували злагода, любов і достаток. Миру, здоров’я, натхнення та Божого благословення Вам і Вашим рідним!

У день Христового Різдва вітаймо один одного словами, які всі українці повторювали протягом багатьох століть: «Христос народився! Славімо Його!».

  

З повагою

 

Якушинецький сільський голова           Василь Романюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь