A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ДЕПУТАТА

Дата: 11.02.2022 13:38
Кількість переглядів: 820

Фото без опису

Історично склалося так, що Якушинецька громада в силу свого вдалого геополітичного розташування – наявності двох магістральних міжнародних автомобільних артерій із високорозвиненою інфраструктурою, вдалого географічного розташування у безпосередній близькості від обласного центру, постійного демографічного зростання й стрімкої розбудови, високої свідомості та громадської активності жителів, а  також цілої низки інших об’єктивних факторів, упродовж всієї новітньої історії незалежної України, постійно  перебувала й     перебуває у вирі політичного життя.

Вихідцями з Якушинецької громади є ціла плеяда депутатів усіх рівнів, відомих державних та політичних діячів, патріотів і просто гідних громадян нашої країни.

Ось і сьогодні, до Якушинецької сільської ради завітав народний депутат  України, представник партії «Слуга народу», Максим Пашковський.

Зустрівши високого гостя, сільський голова Василь Романюк коротко ознайомив його з роботою апарату сільської ради, Центру надання адміністративних послуг, відеосистемою «Безпечна громада», системою електронного голосування «Громада», а також нашими досягненнями та проєктами, які наразі упроваджуються в громаді.

Поміж інших проєктів, особливо зацікавило Максима Ігоровича   створення молодіжного хабу в Зарванецькому будинку культури, який передбачає створення сучасних й комфортних умов для успішного функціонування й розвитку наших молодіжних організацій, зокрема Молодіжної ради та реалізації творчих й інтелектуальних потреб молоді.

Зокрема, планується трансформувати наявний сьогодні клуб у багатофункціональний хаб, тобто культурно-освітньо-розважальний центр який, поєднає у собі функції і бібліотеки, і комп’ютерного клубу, і громадського простору для спілкування, і місця для проведення освітніх та культурно-розважальних заходів. Для цього, пропонується надати приміщенню інноваційності та багатофункціональності, тобто йдеться за перетворення окремих робочих зон у конференц-залу та навпаки, створити лекторій із акустичною системою, плазмовими й проєкційними екранами, тренінгову залу та медіа центр. 

   В ході робочої зустрічі конструктивно обговорено  цілу низку питань щодо реалізації  в громаді інших проєктів соціального та інфраструктурного спрямування, зокрема її просторового розвитку.

Особливий оптимізм викликає те, що попереду багато важливих для громади справ і починань.

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь