A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

НАЙГОЛОВНІШЕ – ЛЮДЯНІСТЬ

Дата: 18.02.2022 13:18
Кількість переглядів: 1047

У вирі сьогодення, непрості часи пандемії, соціальної й політичної нестабільності, багато важливих життєвих  цінностей та принципів, відходять,  так би мовити, на задній план та залишаються поза нашою увагою. І навпаки, на простих, здавалося б, буденних прикладах, проявляється вся глибина душі справжніх українців, справжніх патріотів, їх любов до людей та України.

Так сталося  і  9  лютого, коли працівник Якушинецького відділення Укрпошти Наталія Смірнова завітала на вулицю Богдана Хмельницького, 59 до Леоніда Григоровича Матвійчука, аби вручити йому пенсію.

Не достукавшись до будинку пенсіонера, Наталія Володимирівна, запідозривши недобре й проявляючи небайдужість, зазирнула у вікна та побачивши нерухомого чоловіка,  одразу викликала поліцейського офіцера громади Олега Близнюка, який знаходячись на новій поліцейський станції громади, вже буквально через декілька хвилин прибув  на місце пригоди, де разом із працівницею пошти, дісталися оселі й викликали швидку допомогу, одночасно надаючи долікарняну допомогу непритомному унаслідок серцевого нападу чоловікові.

Як наслідок, Леоніда Григоровича у прямому розумінні цього слова, було врятовано.

 А найголовніше тут не лише те, що рахунок йшов на хвилини, які не було втрачено, внаслідок цілої низки факторів (це – і створення в громаді нової поліцейської станції, де постійно знаходиться поліцейський офіцер громади, готовий у будь-яку мить прийти на допомогу, і впевнені дії нашої працівниці Укрпошти, і вчасне прибуття швидкої  медичної допомоги та інш.), але й насамперед, людяність, справжня турбота про  людей, не лише  про їх добробут та здоров’я, але і  як виявилося, життя.  

Сільським головою Василем Романюком прийнято рішення про нагородження Наталії Володимирівни.

Залишається  лише приєднатися до теплих слів подяки цим справжнім, щирим та відвертим людям, справжнім патріотам.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь