A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Шановні жителі громади!

Дата: 28.02.2022 22:51
Кількість переглядів: 1296

Шановні жителі громади!

Дякую всім, хто відгукнувся на заклик та долучився до збору допомоги для військових та біженців, а також засобами та матеріалами для організації спротиву ворогу! Наші жителі – справжні патріоти! Всі населені пункти активно долучились до збору!

Всього за 8 годин зібрано, розподілено та підготовлено для різних потреб велику кількість продовольчих товарів, медикаментів, ковдр та теплого одягу, пального.

         З металу уже виготовлено та продовжується виготовлення спецзасобів для зупинки колісного транспорту окупантів, мішки наповнені піском для облаштування блокпостів, сплетено десятки метрів маскувальних сіток, знайшло своє застосування і пальне і пляшки...

          Дякую тим, хто надав блоки, панелі, автотранспорт, маніпулятори та іншу техніку для встановлення бокпостів на в’їздах до наших сіл та тим, хто доклав до цього свою працю!

          Пишаюся тими, хто ризикуючи своїми життями виходить щодня й щоночі на патрулювання вулиць, оберігає спокій та життя своїх односельців уже четверті сутки, без нормального сну, перепочинку. Тим, хто працює з людьми, організовуючи команди, навчає, ділиться досвідом. Адже це не та, звична уже всім війна, коли зрозуміло де твій ворог. Це гібридна війна, задовго запланована із застосуванням усіх можливих засобів. Справжній, непомітний ворог жив поряд місяцями, розвідував, занотовував, передавав дані, а тепер ставить мітки, коригує вогонь, вбиває і мило посміхається вам при зустрічі на вулиці, проситься до вашої хати під виглядом біженця. Намагається налякати нас та внести паніку у наші голови через фейкові повідомлення.

Тому, вкотре закликаю всіх, будьте пильними! Шануймо один одного, допомагаймо один одному! Забудьмо про політичні амбіції та міжусобиці! Бо в нас є спільна мета! Ми переможемо! І сьогодні ми з вами зробили ще один величезний крок до цєї мети. Пишаюся такою громадою!

З повагою,

Сільський голова     Василь РОМАНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь