A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

УВАГА! Продовження громадського обговорення Детального плану території для розміщення багатоквартирної житлової забудови з об’єктами громадського призначення в с. Якушинці, вул. Барвінкова

Дата: 03.05.2022 09:29
Кількість переглядів: 1082

          Якушинецька сільська рада повідомляє, що з метою уточнення генерального плану с. Якушинці, визначення планувальної структури земельних ділянок, на підставі Рішення №82/2 від 15 грудня 2020 року 2 сесія 8 скликання «Про надання дозволу на розроблення та виготовлення детального плану території забудови земельних ділянок Хоменка Андрія Степановича в с. Якушинці Вінницького району, Вінницької області»  03.02.2022 була розпочата процедура громадського обговорення містобудівної документації «Детальний план території для розміщення багатоквартирної житлової забудови з об’єктами громадського призначення в с. Якушинці, вул. Барвінкова, Якушинецької об’єднаної територіальної громади Вінницького району Вінницької області», у складі якого розроблені графічні та текстові матеріали, в тому числі звіт про стратегічну екологічну оцінку. Площа території – 12,69 га. Замовник містобудівної документації – Якушинецька сільська рада. Розробник – ФОП Мальченко М.М.

У зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України що розпочалась 24.02.2022 року, громадські обговорення були припинені,  громадські слухання що були призначені на 09.03.2022р. були скасовані. Для дотримання процедури розгляду та врахування пропозицій громадян громадські обговорення відновлюються з 05.05.2022р. та триватимуть 14 діб.  

 Громадські слухання щодо вказаної містобудівної документації шляхом презентації його основних матеріалів відбудуться 19.05.2022 року о 11.00 год у приміщенні Будинку культури за адресою: с.Якушинці, вул. Новоселів, 21

Ознайомитись з матеріалами та надати відповідні пропозиції та рекомендації можна у приміщенні Якушинецької сільської ради (відповідальній посадовій особі замовника – Томашевській Марині Валеріївні Начальнику відділу архітектури та містобудування Якушинецької сільської ради) та на офіційному веб-сайті Якушинецької громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь