A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Подарунок до державних свят

Дата: 23.08.2022 11:49
Кількість переглядів: 348

Фото без описуСьогодні до Якушинецької сільської ради завітала Галина Ільченко жителька села Дашківці. Привітала із Днем Державного Прапора України та прийдешнім Днем Незалежності голову громади Василя Романюка, на згадку подарувала свою збірку віршів та власноруч виготовлену картину. Це зображення герба України виконано у авторській техніці, воно викладено із сотень зернин (рис, кунжут, льон).

Як розповідає пані Галина, пів року тому, коли розпочалася повномасштабна війна, її син Петро пішов до лав збройних сил України боронити нашу державу, вона дуже хвилювалася та ніяк не могла відволіктися від тривожних думок. І одного дня вирішила спробувати створити щось власними руками, захопившись цим видом мистецтва вже має невеличку колекцію картин викладених із десятків тисяч зернинок.

Василь Романюк щиро дякував за подарунок  народній майстрині Галині Ільченко та передавав вітання її сину Петру та в його особі вітання із державними святами усім українським воїнам, котрі нині відстоюють наше право на незалежність. Якнайшвидшої перемоги Україні та повернення усіх її синів неушкодженими.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь