Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Перевірка готовності до нового навчального року

Дата: 23.08.2022 15:59
Кількість переглядів: 423

Фото без опису

У Якушинецькій громаді відбулася комплексна перевірка створення безпечних умов перебування та готовності 14 закладів дошкільної та загальної середньої освіти до початку нового навчального року.

Позаяк в умовах військового стану головною умовою для відкриття та  функціонування закладів є наявність укриття, першочергово інспектували готовність захисних споруд.

Комісію з перевірки готовності захисних споруд очолила заступниця голови сільської ради Людмила Грабова, а комісію з перевірки готовності до нового навчального року - начальник відділу освіти Андрій Мазурик. До їх складу увійшли представники різних підрозділів Якушинецької сільської ради, працівники ЦЗД ГУ ДСНС України у Вінницькій області та Вінницького управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області.

«Ми готуємось та працюємо на повну силу аби перебування дітей у закладах було максимально безпечним, - розповідає Андрій Мазурик, - після огляду комісією заклад отримує дозвіл на початок роботи, але рішення про формат навчання ухвалюватимуть батьки та педагогічні колективи на чолі із директорами закладів».

Деякі заклади вже завершили облаштування захисних споруд, деякі іще працюють, над тим аби вони відповідали усім вимогам законодавства.

Після висновків комісій педагогічні колективи разом із батьками вирішуватимуть у якому форматі працюватиме кожен дошкільний та навчальний заклад із 1 вересня.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь