A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Мобільна команда для допомоги внутрішньо переміщеним особам

Дата: 25.08.2022 14:51
Кількість переглядів: 501

Фото без описуНевдовзі на території Якушинецької громади розпочне роботу мобільна команда для допомоги внутрішньо переміщеним особам, а за потреби і місцевим жителям. Представники якої надаватимуть послуги з інформування, індивідуального консультування та групові заходи з психосоціальної підтримки для внутрішньо переміщених осіб та вразливих категорій населення у громаді. Такі послуги для переселенців у громаді надаватимуть у співпраці з італійською гуманітарною організацією «INTERSOS».

Сьогодні відбулась зустріч-знайомство між представниками місії та заступницею голови Якушинецької сільської ради Людмилою Грабовою, керуючим справами виконавчого комітету Олександром Качаном, начальницею відділу соціального захисту та охорони здоров’я  Валентиною Степановою.

Представники ГО «INTERSOS» презентували напрямки своєї роботи та обговорили майбутню співпрацю із Якушинецькою громадою.

Як зазначила Валентина Степанова станом на 25 серпня на території Якушинецької громади зареєстровано 991 внутрішньо переміщену особу.

Людмила Грабова зауважила, що із кожною родиною, яка потребує підтримки або допомоги налагоджені контакти, або через старост, або через відділ соціального захисту та охорони здоров’я: «Різноманітні проблеми із якими стикаються переселенці, котрі мешкають у нашій громаді, намагаємось вирішувати оперативно. Проте допомога мобільної команди ГО «INTERSOS» завжди може стати у нагоді. Це покращить якість надання послуг та пришвидшить вирішення проблемних питань, тож ми завжди відкриті до співпраці».

Унікальність послуг котрі надають бригади полягає в мобільності їх надання - спеціалісти мають можливість виїжджати на виклики туди, де людям зручно отримати допомогу, і тоді, коли вони її потребують. Послуги надаватимуться безоплатно.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь