Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Привітали юнака із повноліттям

Дата: 02.09.2022 14:40
Кількість переглядів: 463

Фото без описуДнями виповнилося 18 років Роману, підопічному служби у справах дітей Якушинецької ТГ. У хлопця досить непроста доля, він декілька років перебував на обліку служби, як такий, що перебував в складних життєвих обставинах.

Дитина потрапила у поле зору наших фахівців ще у 2018 році, він зростав у кризовій, неблагополучній родині. В 2019 році за ініціативи служби у справах дітей, матір позбавили батьківських прав. Фахівці допомогли  із навчанням та проживанням  у Вороновицькому ПТУ.

Життя Романа потроху налагоджувалося, з часом хлопчина затоваришував з місцевим фермером і він багато у чому допомагав хлопцеві. Закінчивши навчання у Вороновиці, юнак вступив до Немировського технікуму.

До свого повноліття Роман перебував на обліку в службі у справах дітей і документи про його спадщину (від бабусі), зберігалися в них.

Сьогодні Роман, уже має усі права, його було знято з обліку і він прийшов отримати свої документи.

Юлія Кучер та Василь Янчук привітали юнака із повноліттям, побажали усіляких гараздів, знайти свою життєву стежину, вірних друзів, мужності, стійкості і віри в себе!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь