A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

До уваги власників житлових приміщень, які розміщують внутрішньо переміщених осіб!

Дата: 08.09.2022 11:05
Кількість переглядів: 498

Фото без описуАби отримати компенсацію від держави по програмі «Прихисток». Відповідно п.4 постанови Кабінету Міністрів України від 19 березня 2022р. № 333 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України):

 З 01 вересня 2022 року, особи, що розмістили внутрішньо переміщених осіб, зобов’язані не пізніше ніж протягом наступного робочого дня з дня розміщення внутрішньо переміщених осіб подати повідомлення за встановленим зразком до виконавчого комітету Якушинецької сільської ради.

Повідомлення подається в паперовій або електронній формі на електронну адресу: szn_yakushinci@ukr.net, (форма додається).

У разі подання повідомлення в паперовій формі особа, що розмістила внутрішньо переміщених осіб, подає інформацію про себе та кожну з розміщених осіб із пред’явленням підтвердних документів.

У разі подання повідомлення в електронній формі до такого повідомлення додаються електронні копії (фотокопії або сканкопії) документів, що підтверджують подану інформацію.

Особи, що розмістили внутрішньо переміщених осіб, також зобов’язані в день припинення розміщення внутрішньо переміщених осіб або зміни їх кількості подати повідомлення згідно встановленого зразка разом з інформацією про зміну переліку осіб, розміщених у житловому приміщенні, із зазначенням можливості у подальшому розміщувати внутрішньо переміщених осіб у такому приміщенні.

Тел. для довідок 068 944 53 66

Повідомлення

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь