Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Вітаємо із поверненням

Дата: 23.09.2022 10:40
Кількість переглядів: 487

Фото без опису

Серед 215-ти звільнених 21 вересня з російського полону захисників і захисниць, уродженець нашої громади с.Ксаверівка – тридцятирічний Євгеній Дзись. Він морський піхотинець 36 окремої бригади. Із 2014 року захищав країну у Маріуполі. Зв’язок з військовим обірвався 2 травня 2022 року.

Майор Євген Дзись нагороджений Медаллю "За військову службу Україні" указом президента від 21 травня 2020 року. А також 19 квітня нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

Якушинецька громада вітає Євгенія із поверненням та бажаємо швидкого відновлення.

Довідка: 21 вересня Україна повернула з російського полону захисників Маріуполя, зокрема військових "Азову", обмін відбувся у Чернігівській області. Загалом з російського полону звільнили 215 українських військових. З них 108 — бійці "Азову". Також звільнили 10 іноземців, які воювали на боці ЗСУ, серед яких громадяни США, Британії, Марокко, Швеції, Хорватії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь