A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Допомога для переселенців

Дата: 29.09.2022 08:49
Кількість переглядів: 534

Фото без опису

Днями 50 родин внутрішньо переміщених осіб, що знайшли прихисток та мешкають у Якушинецькій громаді, отримали гуманітарну допомогу, її надало UNHCR Ukraine – Aгентство ООН у справах біженців в Україні.

Також на зустріч завітали представники Благодійного фонду “Право на захист”, вони надавали консультації з юридичних питань: поновлення документів, фіксування зруйнованого або пошкодженого житла, отримання довідки ВПО та соціальних виплат. Під час зустрічі відбувся обмін думками та побажаннями, адже у кожного з цих людей нині є якісь не вирішені питання, представники фондів надали свої контакти та обіцяли всебічну підтримку.

«Ми намагаємось залучати до співпраці усі можливі фонди, аби переселенці Якушинецької громади відчували підтримку, - розповідає Валентина Степанова, керівник відділу соціального захисту та охорони здоров’я. - Під час зустрічі вони мали змогу поділитися проблемами із якими їм довелося стикнутися та висловити свої побажання. Наші партнери сьогодні привезли набори, котрі стануть у нагоді кожній родині, що їх отримала, це матрац, подушка, ковдра, постільна білизна, рушники та набір посуду».

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь