A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Дбаємо про вразливі групи громадян

Дата: 04.10.2022 16:14
Кількість переглядів: 639

Фото без опису

Завдяки співпраці зі швейцарсько-українською Програмою EGAP Якушинецька громада невдовзі надаватиме адміністративні послуги віддалено для тих жителів, які з різних причин не можуть відвідати ЦНАП. Це стане можливим завдяки спеціальному обладнанню – «Мобільний кейс», яке отримали сьогодні заступниця сільського голови Людмила Грабова та начальниця ЦНАПу Оксана Романюк.

Це портативне, проте повноцінне автоматизоване робоче місце адміністратора ЦНАП. Кейс має невеликий розмір та містить потужне обладнання для надання якісних послуг. Зокрема, адміністратор може створювати, заповнювати друкувати, зчитувати, сканувати, редагувати документи, а також  працювати з реєстрами у будь – якій точці України на невеликій площі та без під’єднання до джерела живлення (до 8 годин).

Надання адміністративних послуг через «Мобільний кейс» здійснюватиметься шляхом виїзду адміністратора в межах території Якушинецької територіальної громади, за місцем проживання, або перебування людини, котра звернулася (удома, в лікарні, закладі соціальної сфери, тощо).

Також сьогодні колектив Якушинецького ЦНАПу отримав Почесну грамоту від Вінницької обласної військової адміністрації та обласної ради за сумлінну працю, професіоналізм та якісне обслуговування суб’єктів звернення під час воєнного стану. 


Фото без опису  Фото без описуФото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь