A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Одне щастя на двох

Дата: 07.10.2022 13:38
Кількість переглядів: 527

Фото без опису

В народі кажуть «Життя прожити – не поле перейти». Маючи у серці любов, розуміння, терпіння і великий життєвий досвід, сьогодні Михайло Іванович та Ганна Іванівна Шевчуки із Якушинець відзначають знаменну дату – 50 років спільного подружнього життя.

На гостину до родини завітав сільський голова Василь Романюк, привітав подружню пару із золотим ювілеєм, вручив подарунки та зичив і надалі залишатися такими життєрадісними, оберігати один одного та відчувати підтримку рідних.

«Ви прожили у парі 50 років, за цей час здолали різні випробування, проте Вашим спільним досягненням та гордістю є чудово виховані діти та онуки, які стали гідними представниками громади. Ви є справжнім прикладом для наслідування молодому поколінню. Щастя Вам у кожну мить проведену разом» - мовив у своєму вітальному слові Василь Романюк. 

Познайомились наші золоті ювіляри у далекому 1972 році у Якушинецькому будинку культури на святі зустрічі з випускниками, невдовзі одружилися. Ганна Іванівна трудилася 20 років у Вінниці на заводі «Маяк», а потім перейшла до Якушинецького дитячого садочку «Барвінок» помічником вихователя і вже 30 літ допомагає виховувати нашу малечу.  Михайло Іванович протягом життя працював на різних роботах у Вінницькому універмазі, на ламповому заводі, військовій частини, зараз чоловік перебуває на заслуженому відпочинку. Разом із дружиною вони виростили та виховали двоє дітей, уже мають двійко онуків.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь