A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Зустріч із родинами військових

Дата: 07.10.2022 16:14
Кількість переглядів: 570

Фото без опису

За ініціативи начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова відбулась зустріч з представниками сімей, рідні яких призвані до лав Збройних Сил України боронять нашу державу від російського агресора. До Якушинецької громади завітали перша заступниця голови обласної державної адміністрації Наталія Заболотна, очільник районної військової адміністрації Віталій Урдзік із заступницею Юлією Олійник, представники Департаменту охорони здоров’я та реабілітації обладміністрації. До діалогу із рідними військовослужбовців долучилися голова сільської ради Василь Романюк із заступницею Людмилою Грабовою, начальниця відділу соціального захисту та охорони здоров’я Валентина Степанова.

Окрім Якушинець зустрічі відбулися в усіх старостатах: Ксаверівка, Некрасово, Дашківці, Пултівці, Микулинці.

?У кожної із сімей своя історія. Дружини та матері діляться своїми переживаннями про життя та стан здоров’я своїх чоловіків та синів. Вислухати та допомогти усім чим можу - мій обов’язок! Знову ж таки, багато людей хвилюється за опалювальний сезон, усі готуються. Кажуть, що ця зима буде важкою. Запитували про пільги, пенсії та субсидії. Ми маємо допомагати сім’ям військових! Щоб ті, хто нас захищає, не переживали про своїх близьких і могли відважно захищати нашу неньку Україну.

Під час зустрічей було порушено низку важливих питань, які стосувалися соціальної та медичної підтримки, соціальних виплат різного роду. Кожний мав можливість поспілкуватися особисто та поділитися зі своїми думками.

Також родинам військовослужбовців надали продуктові набори їх отримали 517 людей. В пакунках також містяться картки з телефонами усіх необхідних служб, фахівці яких у подальшому зможуть проконсультувати або ж допомогти вирішити необхідну проблему.

Василь Романюк подякував представникам обласної та районної влади за візит та увагу до родин військовослужбовців Якушинецької громади.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без описуФото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без описуФото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь