A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Відбулась чергова сесія

Дата: 07.10.2022 16:22
Кількість переглядів: 378

7 жовтня 2022 року під головуванням очільника громади Василя Романюка відбулася чергова 24 сесія 8 скликання Якушинецької сільської ради.

У роботі засідання взяли участь 21 депутат. Також були присутні члени виконавчого комітету сільської ради, начальники відділів та структурних підрозділів, старости сіл громади.

За пропозицією депутата сесії сільської ради розпочинатимуться хвилиною мовчання для вшанування загиблих воїнів у кривавій війні із російським агресором.

На порядок денний сесії було винесено 31 питання. Усі питання попередньо розглядалися на відповідних постійних профільних комісіях сільської ради. Депутати  досить  оперативно та майже одноголосно їх ухвалили.

Детальніше з усіма рішеннями ухваленими депутатами на сесії, та результатами поіменного голосування ви можете ознайомитися на офіційному сайті Якушинецької сільської ради у розділі Офіційні документи.

Після того як порядок денний було вичерпано обговорили інші питання. Зокрема стосовно роботи вуличного освітлення, сільський голова Василь Романюк повідомив про встановлення у всіх селах Якушинецької громади реле часу, тож коли роботи буде завершено освітлення працюватиме у відповідні часи із дотриманням вимог воєнного часу та режиму економії енергоресурсів.

Також очільник громади розповів про те, що все частіше надходять прохання від воїнів-земляків про підтримку, тож увесь колектив сільської ради вже неодноразово збирав кошти для закупівлі тепловізорів та іншого необхідного приладдя.

«Запрошую депутатів приєднатися до нашої ініціативи, - наголосив Василь Романюк, - та підтримати своїми внесками наших воїнів, котрі нині оберігають усіх нас та боронять нашу незалежність. Долучайтесь разом ми зможемо більше».

Також присутні на сесії дізнались про приїзд додому нещодавно звільненого з російського полону жителя с.Ксаверівка – Євгенія Дзися, лунав заклик підтримати бійця, адже попереду у нього довгий шлях реабілітації.

  

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь