A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Найменша волонтерка Якушинецької громади

Дата: 10.10.2022 15:47
Кількість переглядів: 292

Фото без опису

Дитячий волонтерський загін організували маленькі жителі вулиці Набережна, що у Якушинцях. Найменшій учасниці якого, Вікторії Слободянюк, 11 жовтня виповнюється два рочки, найстаршому Артему Джигі 11 років, також їм допомагали Аня Лазарець, Владик Ковбасюк, Дмитро Джига, Ілля Степанов та Роман Матвійчук.

Розповідає ініціаторка створення загону  Аня Лазарець: «Я бачила як у Вінниці діти збирали гроші для допомоги Збройним силам України, тож запропонувала своїм друзям також спробувати. Ми написали табличку «ГРН на ЗСУ» і продавали тим, хто проїздив чи проходив біля нас яблука, груші, горіхи, книжечки. Люди із задоволенням нам допомагали. Ми вже зібрали 1567 грн і вирішили принести їх до сільського голови, аби він передав гроші на допомогу нашій армії».

Василь Романюк радо зустрів маленьких волонтерів, пригостив солодощами та подякував їм за гарну справу, патріотизм та бажання допомагати. «Наш колектив сільської ради щомісяця збирає кошти, на них ми купуємо необхідне для наших воїнів приладдя, гроші, які Ви зібрали ми долучимо до нашої спільної справи. Ви молодці – справжній приклад для наслідування усім мешканцям нашої громади».Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь