A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

За десять миттєвостей до століття

Дата: 10.11.2022 10:41
Кількість переглядів: 271

Фото без опису

9 листопада славний 90-річний ювілей відзначила шляхетна людина, вчитель з великої літери та для багатьох вірний наставник, жителька села Лукашівка, Якушинецької ТГ -  Антоніна Петрівна ВІТЮК.

Народилась ювілярка у далекому 1932 році в селі Слобода-Дашковецька. Все своє трудове життя віддала Антоніна Петрівна навчанню дітей, вона понад сорок років працювала вчителем початкових класів у Дашковецькій школі.

Тож нині це не тільки її особисте свято, а й кожного, хто знає цю прекрасну жінку. В першу чергу, її родини, вихованців, учнів, друзів, сусідів.

Привітність, інтелігентність, поміркованість, самовладання – прикметні риси, які зберігла Антоніна Петрівна і дотепер. За спиною у неї – багате, активне, світле і насичене подіями життя.  Вона заслужила людську шану плідною працею, чуйністю, умінням творити  добро, а своїм довголіттям завдячує доброму серцю та оптимізму.

Вітання від усієї Якушинецької громади та голови сільської ради Василя Романюка поважній ювілярці передали староста Тетяна Третяк та очільник ветеранської організації. «Високоповажна  ювілярка, бажаємо Вам неодмінно подолати чергову десятку та дожити до славної сотні. Такі люди як Ви, це справжній скарб нашої громади».

Антоніна Петрівна подякувала за теплі вітання та зауважила, що обов’язково чекає на нашу спільну ПЕРЕМОГУ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь