Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Традиційна акція «16 днів проти насильства»

Дата: 29.11.2022 09:33
Кількість переглядів: 183

Фото без опису

Днями у  Якушинецькій сільській раді відбулося засідання круглого столу в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». Такий захід впродовж останніх років став традиційним і проводиться у період з 25 листопада по 10 грудня по всій країні.

Приймали гостей працівники служби у справах дітей Юлія Кучер, Василь Янчук, відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я Вікторія Михайлюк, КЗ «Центр надання соціальних послуг» Свистун Наталія. У засіданні взяли участь фахівці обласної мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства: Тетяна Бойко, фахівець із соціальної роботи Оксана Чорнобай, практичний психолог Вікторія Асауляк.

У засіданні взяли участь суб'єкти, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та/або насильству за ознакою статі, зокрема, КЗ «Обласний комплексний центр надання соціальних послуг», працівники територіального підрозділу поліції Олег Близнюк, Сергій Батрак, міжнародна незалежна гуманітарна організація  INTERSOS Тетяна Моісєєнкова, Алла Решетник.

 Під час зустрічі обговорено особливості роботи з сім’ями, в яких вчиняється домашнє насильство, та механізмів налагодження дієвої співпраці усіх суб’єктів.

 Крім того, під час засідання розглянуто випадки домашнього насильства, які вчинялися на території Якушинецької територіальної громади та обговорено поетапний алгоритм реагування кожного із присутніх суб’єктів взаємодії.

 За допомогою до працівників обласної мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, можна звернутися:  068 586 03 55 (фахівець із соціальної роботи);  097 578 82 89 (психолог);  Viber: 097 578 82 89. Консультації надаються з понеділка по четвер - з 9:00 до 18:00 год., в п’ятницю з 9:00 до 17:00 год.

Фото без опису  Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь