Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Оголошено конкурсний відбір правозахисників-медіаторів!

Дата: 09.12.2022 14:52
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

З 03 по 28 грудня 2022 року оголошується конкурсний відбор медіаторів, які залучаються центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Для участі у конкурсному відборі медіаторам необхідно:

1. З 03 по 11 грудня 2022 року через веб-сторінку https://legalaid.gov.ua/contest-mediators/: подати заяву про участь у конкурсному відборі та за формою завантажити скановані копії документів за визначеним переліком.

  1. Пройти дистанційний курс «Функціонування системи надання безоплатної правової допомоги»

З 13 по 18 грудня 2022 року пройти дистанційний курс «Функціонування  системи надання безоплатної правової допомоги» та виконати тестові завдання, що оцінюються автоматично.

Посилання на дистанційний курс та дані для входу (логін та пароль) будуть надіслані в електронному повідомленні Координаційного центру на електронну адресу медіатора, зазначену у заяві про участь у конкурсному відборі.

19-20 грудня 2022 року відповідна конкурсна комісія опрацює і оцінить подані документи, в тому числі, за критеріями наявності або відсутності рішення про притягнення медіатора до відповідальності за недотримання норм професійної етики та результатів проходження дистанційного курсу. Цей етап відбувається без персональної участі медіаторів.

  1. Пройти індивідуальну співбесіду

З 22 по 26 грудня 2022 року пройти індивідуальну співбесіду з відповідною комісією, під час якої комісія оцінить медіатора за критеріями мотивації до надання послуг з медіації суб’єктам права на безоплатну правову допомогу, комунікабельності, емоційної врівноваженості, вміння представити ситуаційні приклади ведення переговорів, вміння представляти ситуаційні приклади проведення підготовчих заходів до медіації та проведення медіації, а також компетенцій медіатора.

Під час проходження співбесіди медіатор повинен пред’явити оригінал паспорта громадянина України або іншого документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України/спеціальний статус, чи паспортний документ іноземця.

Конкретні дата, час і місце проведення будуть повідомлені кожному медіатору додатково.

Детальніше про умови конкурсного відбору медіаторів, які залучаються центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги: https://bit.ly/3ipZ9KN

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь