A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Відбулась чергова сесія

Дата: 20.12.2022 16:37
Кількість переглядів: 170

Фото без опису  Фото без опису

20 грудня 2022 року під головуванням очільника громади Василя Романюка відбулася чергова 26 сесія 8 скликання Якушинецької сільської ради.

У роботі засідання взяли участь 18 депутатів. Також були присутні члени виконавчого комітету сільської ради, начальники відділів та структурних підрозділів, старости сіл громади.

Перед початком голосування присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих воїнів України у війні із російським агресором.

На порядок денний сесії було винесено 51 питання, вони були попередньо розглянуті на відповідних постійних профільних комісіях сільської ради. Під час засідання усі питання порядку денного було ухвалено.

По закінченню засідання голова громади Василь Романюк привітав депутатів із закінченням сесійного періоду у 2022 році, подякував за плідну та злагоджену роботу депутатам, котрі протягом року сумлінно виконували свої депутатські повноваження та відвідували сесії сільської ради. «Сподіваюсь на продуктивну роботу у прийдешньому році, який має стати переможним для України», - наголосив голова громади.

Детальніше з усіма рішеннями ухваленими депутатами на сесії, та результатами поіменного голосування ви можете ознайомитися на офіційному сайті Якушинецької сільської ради у розділі Офіційні документи.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь