A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Свято обдарованої молоді

Дата: 21.12.2022 14:57
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

«СУЗІР’Я ТАЛАНТІВ ГРОМАДИ»
Усі від малого до великого вірять у дива, чекають на подарунки від Святого Миколая. Так 21 грудня 2022 року для обдарованих діток, які у 2021-2022 навчальному році зайняли призові місця в ІІ етапі Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад, конкурсів, творчих конкурсів та спортивних змагань проведено захід під гаслом «Усі здобутки й перемоги, присвячуємо тобі, моя Вкраїно!». На зустріч з обдарованою учнівською молоддю громади завітали заступник сільського голови Якушинецької сільської ради Людмила Грабова та начальник відділу освіти, культури та спорту Якушинецької сільської ради Андрій Мазурик. В 2021-2022 навчальному році участь в ІІ етапі  Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад, конкурсів прийняло участь 156 учнів громади, з них 53 учні стали переможцями. Серед переможців ІІ етапу Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад два учні достойно представили громаду на ІІІ етапі та вибороли призові місця: Волинець Тарас,  учень комунального закладу «Дашковецький ліцей» - ІІ місце з правознавства та ІІІ місце з історії; Зубик Валерія, учениця комунального закладу «Якушинецький ліцей» - І місце з української мови та літератури.
Якушинецька громада підтримує талановитих школярів, які досягають високих результатів у інтелектуальних змаганнях. Так учнів, які вибороли призові місця та гідно представили свої навчальні заклади та нашу громаду на ІІ та ІІІ етапах Всеукраїнських учнівських предметних олімпіадах, конкурсах та спортивних змаганнях нагороджено дипломами та грошовими преміями.
За вісім років та 300 днів повномаштабної війни ми точно усвідомлюємо, що знання – це сила. Сила – це перемога. Перемога – це наше майбутнє. Наше майбутнє – це Україна: вільна, сильна, мирна, квітуча і, що дуже важливо,  освічена !
Зустріч відбулась у теплій дружній атмосфері. Ми щиро вітаємо юних обдарувань й бажаємо надалі зростати інтелектуально та творчо примножуючи славу рідної громади та країни.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь