A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Василь Романюк привітав поважних ювілярок із 95-річчям

Дата: 19.01.2023 13:34
Кількість переглядів: 418

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Продовжуючи добру традицію вітати поважних мешканців та мешканок Якушинецької громади, за плечима яких багаторічний життєвий досвід, мудрість років та невтомна праця, із визначною подією – ювілеєм, голова сільської ради відвідав поважних іменинниць.

Разом із головою ветеранської організації Миколою Ситаром та старостою Тетяною Третяк, Василь Романюк відвідав ювілярок, вручив вітальні листівки та подарунки. «Про таких людей кажуть – це люди праці. Дійсно, наші ювілярки є зразком добросовісної праці, якій присвятили усе своє життя, передали та продовжують передавати життєву мудрість наступним поколінням», - зауважив голова громади.

Віншуючи ювілярок сільський голова бажав їм всіляких гараздів: «Будьте здорові, завжди в піднесеному настрої і оточені затишком та комфортом від рідних! Щастя вам і побільше радісних моментів у житті».

18 січня своє 95-річчя відзначала Ніна Іванівна Мельник, народилася вона в Лисогорі у далекому 1928 році. Життєвий шлях ювілярки був не з легких. Працювала багато років у місцевому колгоспі у городній бригаді, а завершувала свій трудовий шлях у реабілітаційному закладі молодшим медичним працівником.

Разом із чоловіком виростили та виховали двоє дітей, нині ювілярка має п’ятеро онуків,  шестеро правнуків і одна найменшенька праправнучка. Поважна подолянка нині проживає із донькою Вірою в Дашківцях та отримує гідне піклування.

13 січня, також 95-річчя відзначила Марія Олександрівна Третяк, вона народилася у 1928 році в Дашківцях. Все своє трудове життя, 50 років вона пропрацювала в колгоспі дояркою. Безсонні ночі, тяжкі відра з парним молоком, надоєним не доїльними апаратами (раніше про таке можна було тільки мріяти), а натрудженими руками кожну корівку. За важку багаторічну працю має багато Подяк.

Власної родини Марія Олександрівна не має, нині проживає із племінником та отримує відповідний догляд та піклування.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь