Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Денису Ковбасюку - орден "За мужність"

Дата: 22.02.2023 12:40
Кількість переглядів: 807

Фото без опису

Сьогодні у Якушинецькій сільській раді родині загиблого воїна Дениса Ковбасюка було вручено орден «За мужність» ІІІ ступеня , яким його було відзначено посмертно.

Солдат Денис Ковбасюк указом Президента України №541/2022 від 29 липня 2022 року нагороджений «За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» - орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Очільник громади Василь Романюк та представник Вінницького РТЦ та СП майор Євген Весельський вручили орден дружині воїна Людмилі, сину Даниїлу та доньці Валерії.

«Ми завжди пам’ятатимемо про Дениса. Вічна пам’ять Герою! Шана воїнам небесного війська, які віддали за нашу свободу найцінніше – життя», - наголосив сільський голова.

Денис Ковбасюк пішов на захист нашої країни з початку повномаштабного російського вторгнення та загинув як герой, захищаючи рідну землю від окупантів. 

25 лютого якушинчанин вступив до лав вінницької бригади Сил територіальної оборони ЗСУ. З квітня підрозділ, у якому перебував воїн, виконував бойові завдання на Донеччині.

Бійці перебували під постійним вогнем артилерії ворога. Противник спробував прорватись, але наші військові вміло стримували наступ, проявляючи витримку та героїзм. Під час обстрілів Денис отримав смертельне вогневе поранення.

Фото без опису   Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь