Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Мобільна бригада – готова допомагати

Дата: 27.02.2023 12:45
Кількість переглядів: 504

Фото без опису

До Якушинецької громади завітали фахівці обласної мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або за ознакою статі.

 Під головуванням заступниці сільського голови Людмили Грабової було організовано зустріч із представниками відділу соціального захисту та охорони здоров’я, служби у справах дітей, центру надання соціальних послуг та поліцейськими офіцерами громади, старостами, котрі можуть співпрацювати із мобільною бригадою.

Фахівці мобільної бригади можуть виїздити та швидко реагувати на випадки, котрі потребують їх втручання. Усі послуги безкоштовні та анонімні. Психолог служби надає консультації та за потреби є можливість розміщення постраждалих у притулку.

Якщо Вам потрібна допомога звертайтесь за телефонами: 067 382 87 45; 050 232 15 83. «Лінія довіри» - 0 800 75 04 75.

Фахівці мобільної бригади пропонують співпрацю задля вирішення питань стосовно профілактики та виявлення фактів насильства. Крім того, учасників заходу поінформовано про види насильства, особливості його протікання та негативні наслідки для постраждалих осіб.

Психолог обласної мобільної бригади соціально-психологічної допомоги закцентувала увагу на тому, що саме діти є найбільш вразливою категорією населення. Будь-який вид насильства спричиняє істотний вплив на весь хід психічного розвитку дитини.

Фахівці, за потреби, надають кваліфіковану психологічну допомогу, реагують на повідомлення про випадки насильства, зокрема шляхом кризового й екстреного втручання.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь