Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Конструктивні рішення в інтересах дітей

Дата: 28.02.2023 13:53
Кількість переглядів: 377

Фото без опису

З метою здійснення соціально-правового захисту та забезпечення реалізації законних прав та інтересів дітей відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини при Якушинецькій сільській раді. Під головуванням заступниці сільського голови Людмили Грабової та керівника служби у справах дітей Юлії Кучер було розглянуто питання порядку денного.

Перше стосувалось розгляду заяви про надання комісією висновку стосовно позбавлення батьківських прав громадянина В. 1997 року народження відносно його малолітнього сина. За заявою матері хлопчика, батько не відвідував дитину майже півтора року, не виплачує аліменти і не цікавиться життям дитини. Члени комісії заслухали також чоловіка та дали можливість йому висловити свою позицію. Він підтвердив що не бачиться з дитиною та не висловив особливих заперечень стосовно позбавлення його батьківських прав. Комісія надасть свій висновок стосовно цієї ситуації, але справу вирішуватиме суд.

Наступними розглядались клопотання стосовно зняття обов’язків опікуна із 85-річної бабусі відносно свого онука, які вона вже не може виконувати за станом здоров’я.

І протилежна ситуація коли інша бабуся має набути статус опікуна над двома малолітніми онуками, котрі проживають із нею та перебувають на її утриманні та вихованні.

У ході роботи комісії були з’ясовані факти і обставини по кожному питанню окремо, прийняті конструктивні рішення в інтересах дітей, які  взяті на контроль до їх повного виконання.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь