A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Давайте разом наведемо лад у громаді, а ЗСУ викинуть сміття з території  України

Дата: 23.03.2023 11:02
Кількість переглядів: 458

Фото без опису  Фото без опису

Шановні жителі, керівники установ, підприємств та організацій  Якушинецької громади!

 Навесні, зазвичай, починається наймасштабніше прибирання країни. Тож нехай наша праця  задля наведення ладу у громаді стане  доброю традицією, що відображає активну життєву позицію і прагнення не на словах, а на ділі подбати про благоустрій та чистоту.

Запрошуємо усіх жителів громади, підприємців, власників бізнесу подбати про чистоту територій. Давайте разом наведемо лад, зберемо та викинемо сміття у громаді, а ЗСУ викинуть сміття з території України.

Згідно із Розпорядження сільського голови Василя Романюка № 33 від 6.03.2023 р. «Про організацію щорічної  акції з благоустрою та санітарної очистки території Якушинецької територіальної громади»  заплановано низку робіт: із благоустрою скверів, алей, доріг  та тротуарів, зупинок громадського транспорту; здійснення заходів щодо приведення у належний санітарний стан прилеглих територій підпорядкованих бюджетним установам; ліквідація чагарників, порослі, аварійних та сухостійних дерев; проведення рейдових перевірок з метою виявлення фактів незаконного розміщення відходів у несанкціонованих місцях.

Долучаймося до заходів із  благоустрою, озеленення населених пунктів, а також у ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, прибирання і приведення у належний стан прибудинкових територій, дитячих та спортивних майданчиків, господарських майданчиків та територій установ, підприємств та організацій, кладовищ, вулиць доріг, тротуарів, автобусних зупинок.

Кожен житель громади має розуміти, що чистота громади залежить саме від нього. Тому подбаймо про чистоту навколо себе, не будьмо сторонніми спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси нашого рідного краю!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь