A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Трагічна звістка прийшла у Якушинецьку громаду – війна знову забрала молоде життя

Дата: 05.04.2023 14:25
Кількість переглядів: 413

Фото без опису

З глибоким сумом повідомляємо про загибель нашого земляка, жителя села Микулинці – Вадима КУЛИКА, Герою назавжди 38…

3 квітня захищаючи Україну від російських загарбників, внаслідок поранень отриманих під час штурмових дій противника поблизу населеного пункту Первомайське Донецької області загинув наш земляк.

Вадим Володимирович Кулик народився 30.06.1984 р. у с.Микулинці. З п'ятирічного віку його виховував дідусь Іван Мефодійович, а після смерті діда - його тітка Людмила Андрушко. Батька не було. Мати Вадима поїхала на заробітки в росію і там померла.

Вадим Володимирович закінчив Микулинецьку СЗШ І-ІІІ ст. та училище за спеціальністю кухар-кондитер. Проходив строкову службу в ЗСУ. Був учасником російсько-української війни з 2014 року. З перших днів повномасштабного вторгнення став на захист нашої Батьківщини.

Від першого шлюбу у Вадима Кулика залишився син Владислав 13 річного віку. Протягом останніх років, Вадим Володимирович перебував у шлюбі з Юлією Кулик. Разом з дружиною вони почали відбудовувати батьківський будинок в с.Микулинці. Всю роботу виконували самі, оскільки Вадим був прекрасним будівельником. Він допомагав ще й багатьом жителям громади з ремонтом їх будинків та різних споруд.

Вадим Володимирович був активним і в громадському житті. Ремонтував клуб, зупинку, адмінбудівлю сільської ради в с.Микулинці. Мав багато друзів, був щирим, відкритим, комунікабельним. Загибель Вадима Володимировича - непоправна втрата для родини, друзів, Якушинецької громади та всієї України.

Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого, поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи.

Нехай світла пам’ять про Вадима Кулика назавжди залишиться в наших серцях, а Бог дарує йому Царство Небесне та вічний спокій.

Вічна пам'ять Герою України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь