Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Віталію Прохорову - орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно)

Дата: 28.04.2023 15:13
Кількість переглядів: 566

Фото без опису

Сьогодні у Якушинецькій сільській раді доньці загиблого воїна із Некрасового Віталія ПРОХОРОВА, Людмилі Кудріній було вручено орден «За мужність» ІІІ ступеня, яким бійця було відзначено посмертно.

Сержант Віталій Прохоров указом Президента України №861 від 11 грудня 2022 року нагороджений «За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» - орденом  «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Очільник громади Василь Романюк разом із заступником голови Вінницької районної військової адміністрації Володимиром Ковальом та представником Вінницького районного терцентру комплектування та соціальної підтримки Євгеном Весельським  вручили нагороду доньці загиблого Героя.

«Ми завжди пам’ятатимемо про Вашого батька, він загинув прикривши собою поранених побратимів, завдяки йому вони залишилися живими.  Вічна пам’ять Герою! Шана воїнам небесного війська, які віддали за нашу свободу найцінніше –життя», - наголосив сільський голова.

П’ятидесятиоднорічний  Віталій отримав виклик до військкомату на другий день повномасштабного вторгнення. Не вагаючись пішов захищати Україну. «Батько постійно був на зв’язку, - згадує донька Людмила, - він був задоволений службою та постійно наголошував, що він там задля того аби його троє дітей та четверо онуків мешкали на своїй українській землі».

Пам’ятаймо нашого земляка, який боровся за Україну і віддав життя за наше майбутнє.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь