Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Успішний діалог запорука вирішення проблеми

Дата: 04.05.2023 16:31
Кількість переглядів: 513

Фото без опису

Діалогова зустріч на тему «Пошук можливостей забезпечення стандартів базової освіти у Якушинецькій громаді» або «Портрет випускника школи на тлі викликів пов’язаних з тривалим  онлайн навчанням через пандемію та воєнний стан» відбулась у Якушинецькій громаді.

Під час заходу, який модерувала Марія Юзькова куратор проекту «Лабораторії творчого діалогу», зустрілися представники усіх шести навчальних закладів Якушинецької громади, зокрема - педагоги, батьківська громада та учнівське самоврядування.

Зустріч була побудована таким чином, щоб дати змогу кожному учаснику діалогу почути потреби і очікування один від одного.

Модераторка зустрічі на одному з етапів діалогу розділила учасників та групи, аби вони змогли разом відповісти на питання по темі та озвучити проблеми які потребують вирішення.

Серед озвучених проблемних питань які ниті турбують усіх учасників освітнього процесу виокремили три основні:  - низький рівень спортивної  активності; - пошуки мотивації для учасників освітнього процесу; - потреба психологічної підтримки.

За підсумками діалогу вдалося не тільки оцінити реальну ситуацію, проаналізувати виклики але і відшукати шляхи вирішення озвучених проблем.

За результатами проєкту представники Якушинецької  сільської ради отримають навички ведення зустрічей пройшовши на практиці тренінг «Практики діалогового підходу в роботі органів місцевого самоврядування».

Відзначимо, що проєкт  у якому бере участь Якушинецька громада - “Лабораторії творчого діалогу в громадах” реалізується Спілкою «Громадські ініціативи України» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь