Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Сільський зелений туризм: анкета для опитування

Дата: 19.05.2023 08:28
Кількість переглядів: 345

Фото без опису

Аби долучити до опитування якнайбільше жителів громади та з’ясувати нагальні проблеми, що створюють перешкоди для розвитку в Україні сільського зеленого туризму, просимо Вас долучатись до опитування.

Анкета для жителів сілської місцевості: АНКЕТА

Сільський зелений туризм, з початком повномасштабного вторгнення рф, сьогодні виконує надважливу роль у волонтерському русі, розміщенні внутрішньо переміщених осіб тощо. При цьому, перебуваючи у невизначеному законодавством стані. Тривають обговорення  різних законопроєктів, деякі з них, у разі їх прийняття, створять ще більше проблем та можуть призвести до занепаду галузі взагалі.

ГО «Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні» в рамках грантової програми «Громадяни й парламент: демократичне представництво та ефективна взаємодія в умовах воєнного часу», в межах реалізації Програми USAID «РАДА: наступне покоління», реалізовуватиме проєкт «Парламент для села: представництво заради розбудови України» у Вінницькій та Хмельницькій областях. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь