A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Відбулась чергова сесія

Дата: 22.05.2023 10:06
Кількість переглядів: 306

19 травня 2023 року під головуванням очільника громади Василя Романюка відбулася чергова 30 сесія 8 скликання Якушинецької сільської ради.

У роботі засідання взяли участь 19 депутатів. Також були присутні члени виконавчого комітету сільської ради, начальники відділів та структурних підрозділів, старости сіл громади.

Розпочали засідання хвилиною мовчання для вшанування загиблих воїнів у війні із російським агресором.

На порядок денний сесії було винесено 61 питання. Усі питання попередньо розглядалися на відповідних постійних профільних комісіях сільської ради.

Під час засідання обранці громади підтримали майже усі питання порядку денного. Не були підтримані зокрема: «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Андрущенко Володимиру Дмитровичу» по причині того, що ФОП Андрущенко тимчасово припинив свою діяльність, а також «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Шевчуку Д.В.».

Також розглядали питання «Про дострокове припинення повноважень депутата Якушинецької сільської ради VІІІ скликання Самохвалової Ю.І.», депутатка від партії «За майбутнє» обґрунтувала своє рішення тим, що бажає виїхати за межі України, проте колеги не підтримали її прагнення покинути своїх виборців під час повномасштабної війни. Адже це можна розцінювати як зраду, зараз усім українцям важко, проте ми маємо консолідуватися, а не розбігатися по закордонам.

Під час засідання, попри те, що один депутат від партії «Слуга народу» утримався, а інший від партії «За майбутнє» не голосував, було ухвалено звернення Якушинецької сільської ради до українського Парламенту про заборону діяльності московського патріархату в Україні, про це йшлося у рішенні «Про забезпечення зміцнення національної безпеки у сфері свободи совісті та діяльності релігійних організацій на території Якушинецької територіальної громади».

Детальніше з усіма рішеннями ухваленими депутатами на сесії, та результатами поіменного голосування ви можете ознайомитися на офіційному сайті Якушинецької сільської ради у розділі Офіційні документи.

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь